Importanta feroneriei usilor din sticla

Posted by Nicoleta 11.03.2017 0 Comment(s)

Alege o usa din sticla cu sisteme de calitate.

 

Feroneria unei usi din sticla este un aspect foarte important.

Nu economisiti bani cand vine vorba de calitatea sistemelor, feroneriei si accesoriilor usilor din sticla, deoarece economisiti pe moment si veti plati dublu in timp. 

Feroneria pentru usi din sticla disrinuite de Abra prin intermediul siteu-lui www.sistemesticla.ro  nu sunt cele mai ieftine, dar va garantam calitatea si garantia produsului livrat.

Noi, AbraConstruct nu facem rabat la calitate cand vine vorba de produsul pe care il comercializam. Accesati si magazinul nostru online www.sistemesticla.ro de sisteme, feronere si accesorii pentru usi si cabine de dus din sticla securizata. 

 

 

Usile din sticla AbraConstruct sunt produse din geam securizat de 8 sau 10 mm in functie tipul de usa, feroneria ( balamale, manere, amortizoare, sisteme de glisare, conectori etc) este testata si agrementata de producatorul German Dorma sau alti furnizori de materiale de calitate superioara din Europa.

 

 

SistemeSticla.ro,  este cel mai complet site din Romania in vanzarea on-line a sistemelor arhitecturale pentru asamblarea sticlei. Va punem la dispozitie o gama larga de solutii si sisteme arhitecturale pentru sticla, de la cei mai renumiti producatori din Europa, cu produse certificate si testate.

Pentru orice proiect in desfasurare, puteti apela cu incredere la echipa sistemesticla.ro.

Va sustinem in proiectele dumneavostra cu cele mai bune solutii atat tehnice cat si comerciale.

 

Write a Comment