Feronere si Accesorii USI Sticla

Posted by Nicoleta 22.03.2017 1 Comment(s)

Feronerie pentru usi din sticla cu toc

Modelul de feronerie pentru usi din sticla cu toc din aluminiu sau lemn, emană farmec și îngrijire, prin liniile lor simple, neîncărcate, servind astfel la sporirea frumuseței inerente și aspectul ușilor din sticlă securizată. Pe site-ul nostru gasiti feronerie pentru usi din sticla cu o gamă largă de finisaje si culori, ele oferă, de asemenea, numeroase posibilități de aplicare a creativității. Clientii nostri sunt atrasi de calitatea produselor oferite, promptitudinea in abordarea fiecarei solicitari si seriozitatea cu care tratam orice solicitare. Utilizand materiale ( balamale, tocuri, broaste si manere) de la cei mai renumiti producatori cu cele mai inalte standarde de calitate, oferiti garantia calitatii.

Feronerie si accesorii pentru usi din sticla

Pentru o usa rezistenta si durabila alegeti feronerie si sisteme de cea mai buna calitate.

Gama noastra de accesorii si feronerie pentru usi din sticla este de cea mai buna calitate. Toate balamalele pentru usi, incuietorile, coltarele, manerele, amortizoarele, tocurille, sistemele de glisare si alte accesorii disponibile pe site-ul nostru,  sunt agrementate, testate si certificate, inacat firma de montaj  sa ofere o garantie reala a calitatii sistemelor folosite.

Sisteme de glisare pentru usi din sticla

Longevitatea excepţională a sistemelor de glisare Doma de pe site-ul nostru www.sistemesticla.ro,  a fost  dovedită în testele prelungite implicând mai mult de 50,000 de cicluri de operare (efectuate conform DIN EN 1527). Sistemede de glsare pentru usi din sticla sunt sisteme foarte rezistente, silentioase cu o durata mare de utilizare.

Este un sistem de glisare pentru usi din sticla cu o multitudine de solutii. Sistemul poate fi fixat fie de perete, de tavan sau de un panou de deasupra uşii si poate fi montat cu sistemul Dormotion care usureaza deschiderea usii foarte lin. Navigati pe site-ul nostru pentru a vedea modelele comercializate. 

 
 
 

1 Comment(s)

Zalma:
17.05.2024, 03:24:46 PM, zalma.ro
Reply

Apreciez gama largă de produse și soluțiile creative prezentate, care evidențiază inovația și profesionalismul echipei sistemesticla.ro. Calitatea și durabilitatea sistemelor de glisare sunt impresionante, iar angajamentul pentru suportul clientului este remarcabil. Felicitări pentru munca excelentă!

Write a Comment