Feronerie usi sticla. Balamale-Manere-Accesorii

Posted by Nicoleta 16.03.2017 0 Comment(s)

Feronerie si accesorii pentru usi din sticla

Gama noastra de accesorii si feronerie pentru usi din sticla este de cea mai buna calitate.

Toate balamalele pentru usi, incuietorile, coltarele, manerele, amortizoarele, tocurille, sistemele de glisare si alte accesorii disponibile pe site-ul nostru,  sunt agrementate, testate si certificate, inacat firma de montaj  sa ofere o garantie reala a calitatii sistemelor folosite.

Sistemele pentru usi din sticla disponibile pe site sunt de la cei mai renumiri producatori, Dorma sau Geze. In cazul in care bugetul clientuli este redus va incurajam sa va consultati cu reprezentantii nostrii pentru a va oferi tot suportul tehnic si comercial.

Balamale pentru usi batante din sticla

Balamalele pentru usile batante din sticla sunt produse de calitate superioara Dorma, din inox satinat sau lucios, concepute pentru sticla de 8 sau 10 mm ce sustin o greutate de 45-60 kg. Greutatea sustinuta de balamalele pentru usile batante din sticla este influentata de calitatea amortizorului de pardoseala. Toate accesoriile pentru usile din sticla disponibile pe site-ul nostru sunt agrementate si testate. Pentru proiecte complexe,  apelati la unul din consultantii Sistemesticla.ro pentru a va oferi cea mai buna ofeta tehnica si comerciala.

http://sistemesticla.ro/feronerie-usi-batante-din-sticla/balamale-si-coltare

 

Sisteme de inchidere si incuietoari pentru usi din sticla 

Gama noastra de sisteme de inchidere DORMA sunt de cea mai buna caliatate. Sistemele de inchidere si accesoriile pentru usi disponibile pe site-ul nostru sunt agrementates i testate. 

http://sistemesticla.ro/feronerie-usi-batante-din-sticla/sisteme-de-inchidere

Manere pentru usi din sticla securizata

Usile batante din sticla pentru trafic intens sunt acele usi care se recomanda in spatiile comerciale, institutiile publice, cladiri de birouri sau usi cu acces principal. Usile pentru trafic intens au deschidere in ambele sensuri. Manerul pentru acet tip de usa trebuie sa fie comod si practic pe ambele parti.  Va recomandam manerul Tip H. Manerul Tip H este produs din inox, cu lungimi ce variaza intre 400 mm - 2200 mm in functie de necesitate si designul preferat. 

 

 

Write a Comment