Despre noi

SistemeSticla.ro isi propune sa faca diferenta pe piata din Romania cu cele mai calitative sisteme pentru asamblarea sticlei de la ceio mai renumiri producatori din Europa. 


Scopul nostru este cel de a identifica pentru clientii nostri solutiile optime si de a aduce sisteme arhitecturale pentru usi, cabine de dus si compartimentari din sticla de calitate premium, de la furnizori renumiti, la un cost eficient.


Practic, evolutia SistemeSticla.ro spre varful pietei de profil a inceput tocmai prin conlucrarea tot mai stransa cu producatorii de renuume pe care i-am selectat, astfel incat sa putem prelua valoarea adaugata si avantajele fiecaruia pentru a le transfera clientilor nostri din intreaga tara. Prin produse de calitate superioaratestate si agrementate tehnic.


In acest moment ne adresam tuturor arhitectilor, proiectantilor, firmelor de constructii din domeniul architectural la nivel national, cu solutii eficiente de asamblare pentru pentru usi din sticla, compartimentari din sticla, cabine de dus, sisteme si profile pentru balustrade din sticla, cleme si conectori din inox pentrru prinderea sticlei, sisteme de glisare pentru usi si cabine de dus din sticla securizata dar si alte tipuri de sisteme  necesare asamblarii sticlei.

Va invitam sa accesati magazinul nostru Online www.SistemeSticla.ro 

Va sustinem in proiectele dumneavostra cu cele mai bune solutii atat tehnice cat si comerciale.

Cu drag,