Cum platesc

PLATA

Plata se efectueaza prin:

  • ordin de plata cu confirmare pe e-mail inainte de livrarea produselor
  • prin ramburs la curier in momentul ridicarii coletului
  • numerar (cu chitanta) in cazul in care receptia produselor se face de la punctul nostru de lucru situate in Sos. Oltenitei, Nr. 181, Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov (in incinta Danubiana).

FACTURARE – PLATA

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului SistemeSticla.ro nu includ T.V.A. 

Modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in fiecare Comanda de catre cumparator. Termenul de livrare va fi transmit cumparatorului in momentul validarii comenzii de catre vanzator in  facturii fiscale/proforma.

Vanzatorul  www.sistemesticla.ro prin ABRA BNG RETAIL SRL, va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de SistemeSticla.ro exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau sau direct in cazul in care achizitionarea produselor se face e la puntul de lucru al Vanzatorului.

 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.