Cum alegem manerul pentru usi

Posted by Nicoleta 12.03.2017 0 Comment(s)

Cum alegem manerul pentru usile din sticla!

 

Alegerea manerului pentru usile din sticla este un aspect foarte important.  In functie de manerul ales ne usuram comoditatea de deschidere a usii. 

Manerele sunt imparite in mai multe categorii:

  1. Manere pentru usi glisante
  2. Manere pentru cabine de dus 
  3. Manere pentru usi batante sau pentru trafic intent
  4. Broaste pentru usi din sticla

 

Manere pentru usi glisante

 

Va recomandam manerele scoica pentru usile glisante din sticla. Manerele scoica sunt produse din inox 304 quality, produse special pentru confortul dechiderii usii glisante din sticla.  Manerele diponibile sunt de diferite dimensiuni si modele in functie pe producatori, pentru grosimi de sticla intre 8-10 mm, cu un diametru de 45-60 mm. Manerele scoica pot fi folosite pentru usi glisante din sticla si pentru cabine de dus cu deschidere glisanta. 

Vedeti mai multe modele pe site-ul nostru : http://sistemesticla.ro/sisteme-de-glisare-pentru-usi-din-sticla/manere-usi-glisante-sticla 

 

 

Manere pentru cabine de dus 

 

Pentru cabinele de dus din sticla securizata, va recomandam manerele tip buton. Butonii sunt discreti, eleganti si practici. Nu incarca sticla, se monteaza usor si sunt special conceputi pentru geam de 8-10 mm. 

 

Maner port prosop pentru cabina de dus 

 

Au o dubla functionalitate: pot fi folositi ca si maner dar ca si port-prosop

 

 

Manere pentru usi batante sau pentru trafic intens

 

Usile batante din sticla pentru trafic intens sunt acele usi care se recomanda in spatiile comerciale, institutiile publice, cladiri de birouri sau usi cu acces principal. Usile pentru trafic intens au deschidere in ambele sensuri. 

Manerul pentru acet tip de usa trebuie sa fie comod si practic pe ambele parti. 

Va recomandam manerul Tip H. Manerul Tip H este produs din inox, cu lungimi ce variaza intre 400 mm - 2200 mm in functie de necesitate si designul preferat. 

 

Broaste pentru usi din sticla 

 

Broasca pentru usi din sticla este conceputa pentru acele usi cu toc din lem sau aluminiu. Broasca pentru usile din sticla este formata din corp, maner, butuc si chei. In cazul in care usa din sticla este in doua canate, vom adauga o contraplaca pe foaia de sticla, in cazul in care inchiderea se face pe toc, adaugam contrapiesa pentru toc. Sistemul de inchidere tip Broasca pentru usile din sticla cu toc din aluminiu sau lemn, sunt produse din inox sau aluminiu cu design diferit in functie de producator. 

 

Pe site-ul nostru veti gasi Broaste si sisteme de inchidere pentru usi din sticla Dorma, testate si agrementate cu o garantie reala. 

Accesati link-ul urmator pentru mai multe detalii, modele si preturi http://sistemesticla.ro/sisteme-usi-toc/broaste-si-balamale-pentru-usi-din-sticla-securizata

 

Write a Comment